Centar za sigurnost i kvalitetu hrane
Food Safety and Quality Center
Projektom „Centar za sigurnost i kvalitetu hrane“ stvorit će se infrastrukturne i organizacijske pretpostavke za jačanje znanstveno-istraživačkih kapaciteta Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ kao prijavitelja i Agronomskoga fakulteta Zagreb kao partnera, usmjerene poboljšanju kvalitete, opsega i relevantnosti istraživačkih aktivnosti u području sigurnosti i kvalitete hrane.
sigurnost hrane, kvaliteta hrane
food safety, food quality
Infrastrukturni projekti
nije evidentirano
KK.01.1.1.02.0004
01.10.2018
01.10.2022
nije evidentirano
HRK 61.303.629,00
Vrsta financiranja | Program | Poziv za natječaj za financiranje projekta | Šifra valute | Iznos | |
---|---|---|---|---|---|
Nema podataka u tablici | |||||
Europska komisija |
kompetitivno projektno financiranje |
Europski fond za regionalni razvoj |
KK.01.1.1.02 |
HRK |
61.303.629,00 |
Datum početka | Datum završetka | Uloga | Šifra valute | Iznos | |
---|---|---|---|---|---|
Nema podataka u tablici | |||||
Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" (MBU: 121) |
01.10.2018 |
01.10.2022 |
nositelj |
|
|
Agronomski fakultet (MBU: 178) |
01.10.2018 |
01.10.2022 |
partner |
|
|
Ustanova | Datum početka | Datum završetka | Uloga | |
---|---|---|---|---|
Nema podataka u tablici | ||||
Adela Krivohlavek (MBZ: 331441) |
Agronomski fakultet |
01.10.2018 |
01.10.2022 |
administrativni suradnik |